Vi er førende i stål-tag, døre & vinduer

LindabXpert Stål-tage

Vi er Lindab TagXperter. Vi har siden 1995 oplagt LindabTopline tage, så hos os er sikker på erfaring & professionel håndtering af din næste opgave.

Isætning & udskiftning af døre & vinduer

Vi udfører isætning & udskiftning af døre samt vinduer, samt andet tømrerarbejde. der holder! Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid.

Arbejder i Jyllinge, Ølstykke & omegn

Med bopæl i Jyllinge, kender vi lokalområdet & dets beboere rigtigt godt. Det betyder løsninger der passer dig bedst…

Eget professionelt værktøj

Med eget professionelt værktøj, er du sikret at opgave udføres med højeste mulige kvalitet. På alle opgaver. Naturligvis.

Kvalitet & erfaring

Vi har stor rutine og erfaring i både større og mindre opgaver.

For os betyder kvalitet alt! Vores arbejde bygger på tillid omkring kvalitet, for det er vigtigt at en konstruktion kan holde mange år frem.

Målsætningen er at fremstå som et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører opgaver indenfor emner som f.eks. renovering, køkkenmontering, totalbyg m.m.

Vi står for god og hæderlig kundebetjening, og vi lægger vægt på håndværksmæssig kvalitetsarbejde.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Med dygtige og veluddannede medarbejdere, samt moderne teknologi, har vi mulighed for at fremstå som en pålidelig, alsidig og moderne samarbejdspartner. Med andre ord – du kan trygt overlade opgaven til os, og samtidig være sikret godt kvalitetsarbejde.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling af vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.


Kontakt os!